En Ru Ro

Importanta trandafirilor - petalele de trandafiri

Importanta trandafirilor - petalele de trandafiri 21.09.2015

Importanta trandafirilor - petalele de trandafiri

Trandafirul este floarea cea mai strâns legată de istoria omenirii. Conține vitamina C, A, B2, K, PP, zaharuri, substanțe minerale, Ca, Fe, Mg, acid malic și acid citric, pectine și taninuri atât de folositoare.

Trandafirul are efecte antiseptice, antivirale, astringente, bactericide, cicatrizante și este tonic general, ajuta la scăderea febrei și este eficient în eliminarea toxinelor, ajută la tratarea simptomelor răcelii, precum durerile în gât sau bronhiile congestionate, 
curata sângele, ajutând la îndepărtarea și neutralizarea toxinelor, ei poseda proprietari care cresc imunitatea corpului și stopează infecțiile.
Extractul din anumiți trandafiri are proprietari emoliente și hidratante, ajutând pielea să fie catifelata și ii păstrează hidratarea.

Din petalele de trandafiri se produc diverse dulcețuri, gemuri, jeleuri și siropuri delicioase. Dulceața de trandafiri este aromata si poate fi de folos in caz de afecțiuni gastro-intestinale. 

‪#‎fructecalarasi‬ ‪#‎fructeMoldova‬ ‪#‎petaletrandafir‬ ‪#‎importantafructelor ‬‪#‎Moldova‬ ‪#‎Calarasi‬ ‪#‎productofmoldova‬ ‪#‎magiunMoldova‬‪ #‎dulceataMoldova‬
Toate drepturile rezervate de
Fabrica de Conserve din Călăraşi 1994-2013
Site elaborat de: Agenţia WebConsulting.md